Pædagog med naturglæde søges til herligt Børnehus ved skovkanten

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Skal du arbejde i et herligt lille Børnehus med naturskøn beliggenhed og dejlige kollegaer, som er vilde med natur og nærvær?

Vi søger pædagog med start 1.8.2024. Vi vil gerne imødekommen ønsker til timetallet.


Klokken er 8.00 om morgenen, og du møder ind til din arbejdsdag i Børnehuset Hellebæk. Et par kollegaer har åbnet børnehuset kl.06.30 og budt de første børn velkommen, og nu begynder vi at dele os ud på stuerne og sætte lege i gang, mens vi modtager flere børn løbende. Du mærker børn og voksnes energi og glæde. Dagen byder på masser af positive udfordringer og stjerne øjeblikke. Du vil møde dine kollegaer flere gange i løbet af dagen, hvor vi ser hinanden i øjnene for at se om vi skal justere resten af dagen i forhold til børnenes perspektiver.

I Børnehuset Hellebæk arbejder vi ud fra følgende ordsprog: ”Pædagogik på gulvet” og ”Børnecentreret pædagogik og ledelse”.

Kort om os
Vi er et hus fuld af dygtige og engagerede medarbejdere, som brænder for vores arbejde og er æreskær omkring det. Vi har en dagligdag med høj faglig kvalitet, nærvær og masser af spontane og planlagte aktiviteter både ude og inde og som tager udgangspunkt i det enkelte barn og de små og store fællesskaber.

Vi kan have super travlt, men vi er et hus med varm atmosfære, nærvær og masser af humor. Vi vægter alle det gode arbejdsmiljø højt og er dagligt fælles om at sikre det. Vi prioriterer åben dialog med udgangspunkt i gensidig nysgerrighed.

Vi bor i skovkanten lige op ad sø og strand i et hyggeligt hus. Vi har plads til ca. 49 skønne børn i alderen 0-6 år. Vi er 12 faste medarbejdere, faste tilkaldevikarer og engagerede forældre. Vi er én af Helsingør Kommunes ældste selvejende institutioner og har driftsaftale med Helsingør Kommune.

Kunne vi være et match?
Vi ønsker at finde dig som er dygtig, brænder for at være med til at sætte en høj standard og som bakker op om fælles mål og visioner.
Du har masser af idéer til aktiviteter med børn både i og med inddragelse af elementer fra naturen eller også er du begejstret for at dygtiggøre dig ift. det. For os er naturen, nærvær og aktiviteter med nærvær vigtige elementer i vores hverdag, og vi ønsker derfor at finde dig, som har lyst til at blive en del af det. Vi ønsker at finde dig, som er nærværende i dit samspil med andre og som brænder for arbejdet både med vuggestue- og børnehavebørn. Du vil blive ansat til hele Børnehuset Hellebæk, men som udgangspunkt være tilknyttet vuggestuen.

Vi bevæger os meget sammen med børnene, og du skal derfor have en fysik, der kan holde til både at løbe, cykle, lave yoga, køkkenhavearbejde og meget mere med børnene og dine kollegaer.

Vi er et lille hus og organiserer os, så det giver mest mening for børnene. Du skal derfor være omstillingsparat, kunne bevare overblikket og fungerer godt i en til tider travl hverdag. Vi har i huset ligeledes en forventning om, at alle er mødestabile, da vi og børnene er afhængige af hinanden for at kunne alt det, vi drømmer om sammen og med børnene.

Vi leder efter dig som også vil have en fantastisk arbejdsplads med engagerede kollegaer, som du både kan være faglig og skraldgrine med og som ved, at du selv aktivt bidrager til det gode arbejdsmiljø og konstruktive samarbejde – både med forældre og kollegaer. Vi leder efter dig som har et positivt livssyn og er optimistisk af natur - og som viser det både i ord og adfærd.

Særlige kompetencer vi søger hos vores kommende medarbejder:

Du skal være indstillet på at deltage i relevant faglig kompetenceudvikling og videreuddannelse.

Du skal kunne arbejde selvstændigt og have flair for selvledelse. Det vil sige være i stand til at planlægge og gennemfører opgaver, der understøtter de mål der er ift. kerneopgaven.

Du skal være modig og nysgerrig på egen og andres pædagogiske praksis og turde italesætte samme samt give og modtage kollegial sparring.

Du har et ansvar for at indgåede aftaler, herunder aftaler om en bestemt struktur på stuen/i huset overholdes.

”Jeg er særlig glad for at arbejde i Børnehuset Hellebæk, da det er et hus med sjæl og liv. Jeg er glad for at gå på arbejde og glad, når jeg er på vej hjem. Vi er et hus i konstant udvikling og det trives jeg rigtigt godt i. Samtidig er vi et hus med høj faglighed og som elsker at grine sammen”.
Pædagog Mie

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst. Vi tager reference og indhenter
Børne- og straffeattest for den ansøger som vi påtænker at ansætte.

Kontaktoplysninger
Har du spørgsmål vedrørende stillingen eller har lyst til at besøge os og fornemme stemningen, så ring endelig til Leder Anders Nielsen på tlf.25 31 12 37.

Kan du se dig selv i ovenstående?
I så fald vil vi glæde os til meget til at modtage din ansøgning, senest søndag den 23. juni 2024.

Kandidater der bliver udvalgt til samtale, bliver samtalerne gennemfør torsdag den 27. juni 2023 efter kl.14.00.

Bemærk vi modtager kun ansøgninger via knappen ”Søg jobbet” nedenfor.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Børnehuset Hellebæk, Hammermøllevej, 3150 Hellebæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6061225

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet