Døgnrapporten i Hellebæk: fredag den 17. december

Profilbillede

Hellebæk er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Cyklist kørte ind i bil, Allerød

Torsdag morgen klokken 08.22 kørte en 60-årig mandlig cyklist fra Hillerød ind i en bil, som blev ført af en 49-årige kvinde fra Kokkedal. Begge parter kørte ad Nymøllevej, og da manden ville køre fra cykelstien og ud på kørebanen, ramte han ind i bilen. Han måtte efterfølgende til behandling på hospitalet.

Værktøj stjålet fra bil, Hellebæk

Fra en varebil, der holdt på Nordre Strandvej, er der mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 07.00 blevet stjålet diverse værktøj, heriblandt en bajonetsav, en vinkelsliber og en rørpresser. Tyven har klippet hul i bilens sidedøre og har på den måde kunne skaffe sig adgang til bilen.

Tøj stjålet fra bil, Lynge

Mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 09.00 er der stjålet to store poser med tøj fra en bil, som holdt i Ryttervænget. Tyven fik adgang til bilen via en ulåst bildør. Tyveriet blev anmeldt klokken 09.21.

Cykeltyve på spil, Hillerød

Torsdag formiddag klokken 09.40 anmeldte en borger, at to personer var i færd med at stjæle nogle cykler, som stod uden for Føtex. En patrulje kørte til stedet for at undersøge sagen nærmere og traf lidt senere en kvinde, der ifølge et vidne, kunne være en af de to personer, der blev set ved Føtex. Det var dog ikke muligt at knytte kvinden til tyverierne. 

Indbrud i butik, Græsted

Mellem onsdag aften og klokken 04.00 natten til torsdag har der været indbrud i Kunsthuset på Mårumvej. Tyven har knust en rude for at komme ind i butikken. Det er ikke oplyst, om der er stjålet noget.

Bilrude knust, Lyngby-Taarbæk

Kgs. Lyngby: En Kia Rio, som holdt på Sjællandsvej, har mellem onsdag aften og torsdag formiddag klokken 11.45 fået knust bagruden med en stor sten. Hærværket blev anmeldt klokken 11.52.

Sigtet for at ryge hash, Helsingør

En 57-årig mand fra Espergærde blev torsdag klokken 13.20 sigtet for at være i besiddelse af hash, da en patrulje traf ham ved Helsingør Station, hvor han røg en joint.

Fik inddraget førerretten, Frederiksværk

En 52-årig mand fra Allerød fik torsdag eftermiddag kort efter klokken 14 inddraget sin førerret. Manden blev standset af en patrulje, da han kom kørende ad Havnevej og her viste en alkometertest, at manden havde en promille, der var så langt over den tilladte, at hans førerret blev inddraget, ligesom han blev sigtet for spirituskørsel. Herefter blev manden taget med på hospitalet for at få taget en blodprøve, der skal fastlægge hans nøjagtige promille.

Unge lagde skærver på skinner, Hundested

Torsdag eftermiddag klokken 15.10 kom en anmeldelse om, at nogle unge mænd lagde skærver på Lokaltogs skinner ved Vibehus trinbræt. En patrulje blev sendt til stedet, men de unge mænd var ikke at finde i området.

Ild i julepynt, Hillerød

En brand, anmeldt klokken 15.33, i en udendørs el-installation bredte sig torsdag eftermiddag til noget julepynt, som hans henover Slotsgade. Ilden gik dog hurtigt i sig selv igen, og der skete ikke yderligere skade.

Mand stjal overtøj, Kgs. Lyngby

Torsdag eftermiddag klokken 15.40 blev det anmeldt, at der var stjålet flere jakker fra personalegarderoben i Magasin. Tyveriet skete mellem klokken 10.00 og 10.45, hvor overvågningsbilleder viser at en mand skaffer sig adgang til garderoben. Manden beskrives som østeuropæisk af udseende, lys i huden, 50-55 år, 160-170 cm høj, kraftig af bygning med sort kort hår. Han var iført hvid ternet skjorte, hvid strikket fjeldhue, mørke briller og medbragte en sort rygsæk.

Lastbiler kørt sammen, Helsinge

To lastbiler kørte torsdag eftermiddag sammen i krydset Valbyvej/Helsingørvej. Ingen personer kom til skade ved sammenstødet, men krydset måtte afspærres mens der blev ryddet op efter uheldet, hvilket gav nogle trafikale problemer i området. Der blev åbnet for færdsel igen klokken 17.40.

Gps og jakke stjålet, Slangerup

Fra en bil, der holdt på Lupinvej, er der mellem onsdag aften og torsdag morgen klokken 07.00 stjålet en gps og en dunjakke. Tyveriet blev anmeldt torsdag klokken 16.27, det fremgår ikke af anmeldelsen, hvordan tyven er kommet ind i bilen.

Stjal make-up, Frederikssund

En 15-årig ung kvinde fra Frederikssund blev torsdag eftermiddag klokken sigtet for butikstyveri, efter det klokken 17.04 blev opdaget, at hun havde stjålet noget makeup i Matas. Både den unge kvindes forældre og de sociale myndigheder er blevet underrettet om sagen.

Mand alvorligt tilskadekommen i brand, Gilleleje

En 57-årig udenlandsk mand kom torsdag eftermiddag alvorlig til skade, da der udbrød brand i en beboelsesvogn på Haver-Ager. Mandens tilstand var efter branden så kritisk, at han blev fløjet til behandling på hospitalet med helikopter og hans pårørende blev orienteret om situationen. Årsagen til branden kendes endnu ikke. 

Ung mand sigtet for vold, Farum

Torsdag eftermiddag klokken 17.14 slog en 16-årig ung mand flere gange en 51-årig mand i hovedet og på kroppen, efter den 51-årige havde påpeget det forkerte i, at den 16-årige kort forinden uden reel årsag havde trykkede på en nødudgangsknap, så bussen standsede. Episoden skete i bus 550 på Frederiksborgvej i retning mod Kokkedal. En patrulje kom til stedet, hvor den unge mand blev anholdt og sigtet for vold, hvorefter han blev taget med på politigården til nærmere afhøring. Den unge mands forældre og de sociale myndigheder blev også underrettet om sagen.

Affyring af fyrværkeri, flere steder i politikredsen

I løbet af aftenen indløb der anmeldelser om affyring af fyrværkeri fra flere steder i politikredsen. Patruljer kørte flere gange til de anmeldte gerningssteder, men det var ikke muligt at fastslå, hvem der havde affyret fyrværkeriet disse steder. 

Nordsjællands Politi gør opmærksom på, at det kun er lovligt at affyre fyrværkeri i perioden 27. december – 1. januar.

Kørsel i frakendelsestiden, Hillerød

En 29-årig mandlig bilist fra Hillerød blev klokken 20.40 standset af en patrulje på Herredsvejen, hvor han blev bedt om at fremvise et gyldigt kørekort. Det kunne han dog ikke efterkomme, da han havde fået frakendt sin førerret, og han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

Unge skabte utryghed, Kgs. Lyngby

En borger anmeldte klokken 20.44, at nogle unge mennesker skabte utryghed i cykelkælderen ved Lyngby Station, og at de muligvis havde opbrudt et cykelrum. En patrulje kørte til stedet for at undersøge forholdet nærmere, og i den forbindelse blev to unge drenge og to unge piger truffet, som svarede til beskrivelsen fra anmeldelsen. Det kunne dog ikke fastslås, at de unge skulle have brudt ind i cykelrummet, hvorfor de ikke blev sigtet for dette. En af pigerne, en 17-årig fra Kgs. Lyngby blev ved med at råbe af patruljen, hvorfor hun blev sigtet for overtrædelse af ordenbekendtgørelsen, da hendes adfærd var egnet til at forstyrre den offentlige orden. De tre øvrige unge fik registreret deres generalia, og der blev taget kontakt til deres forældre.

Postkasse sprængt i stykker, Ølstykke

Klokken 21.18 indløb der anmeldelse om, at en ukendt gerningsperson kort forinden havde sprængt en postkasse i stykker på Engvej ved brug af fyrværkeri.

Parkering til ulempe, Kokkedal

Klokken 21.39 blev det anmeldt, at nogle biler holdt ulovligt parkeret på Egedalsvænge, hvilket betød, at en ambulance på stedet ikke kunne komme forbi. En patrulje kørte til stedet, hvor de fleste biler i mellemtiden var blevet flyttet. Ejeren af en bil, som stadig holdt parkeret, fik dog en parkeringsafgift.

Pung stjålet fra baglomme, Kgs. Lyngby

En 75-årig mand fra Kgs. Lyngby anmeldte klokken 21.45, at han tidligere på dagen havde fået stjålet sin pung. Klokken 16.00 havde han handlet i Netto på Jernbanepladsen, og her havde en ukendt gerningsperson stjålet pungen, som den 75-årige opbevarede i sin baglomme. Efterfølgende havde gerningspersonen nået at hæve et kontantbeløb fra mandens konto, inden kortet nåede at blive spærret.

Unge skabte uro, Kgs. Lyngby

Personalet i biografen i Kinopalæet anmeldte klokken 23.25, at nogle unge mennesker med deres adfærd skabte uro på stedet. Personalet havde bedt de unge om at forlade stedet, men de befandt sig stadig i bygningen, hvor de fortsatte deres utryghedsskabende adfærd. En patrulje kørte til stedet, men ved ankomsten var de unge forsvundet.

Klokken 00.39 blev det anmeldt, at de unge mennesker var tilbage på stedet, men da patruljen igen ankom, var de forsvundet i ukendt retning. En rude i Kinopalæet sås knust, men det var ikke umiddelbart muligt at fastslå, hvem der havde smadret den. 

Efterfølgende blev en motoriseret gulvvasker hjemmehørende i Kinopalæet fundet efterladt på Kongevejen syd for Sorgenfri Slot. Det er formodningen, at denne blev fjernet fra stedet i forbindelse med de unge menneskers tilstedeværelse i bygningen. Det kan ikke afvises, at der er tale om de samme unge mennesker, som tidligere på aftenen blev truffet ved Lyngby Station.

Forsøg på tyveri af benzin, Farum

Der indløb klokken 23.43 anmeldelse om, at en mand netop havde forsøgt at stjæle benzin fra en gravko, som stod parkeret på Stavnsholtvej. Patruljer kørte til området for at lede efter gerningspersonen, og i et grønt område nærved blev en 34-årig mand fra Slagelse-området udfundet. Da der blev fundet store dunke samt en lang slange i hans køretøj, som holdt parkeret nær gravkoen, blev han anholdt og sigtet for forholdet. 

Sigtet for indbrud, Humlebæk

Klokken 03.37 indløb der anmeldelse om, at der var et indbrud i gang i en bolig på Oscar Brunsvej, og flere patruljer kørte derfor til stedet. Ved ankomsten undløb en mand fra stedet, og patruljerne runderede efter ham. Nær stationen blev en 42-årig mand uden kendt adresse udfundet, og da hans udseende svarede til gerningspersonens, og da han var i besiddelse af indbrudsværktøj og stjålne genstande fra boligen, blev han anholdt og sigtet for indbruddet. Han blev også sigtet for at have stjålet en stige fra en bolig i nærheden, som han efterfølgende havde brugt til at skaffe sig adgang til den bolig, hvor han brød ind.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk