Børnehuset Hellebæk søger medarbejder til tidsbegrænset stilling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Skal du arbejde i et herligt lille Børnehus med naturskøn beliggenhed og dejlige kollegaer, som er vilde med natur og nærvær?

Vi søger medarbejder 30-35 timer ugentlig til 31.4.2024 med start snarest.


Klokken er 8.00 om morgenen, og du er lige startet din arbejdsdag i Børnehuset Hellebæk. To andre kollegaer har åbnet børnehuset og budt børnene velkommen, og nu begynder vi at dele os ud på stuerne og sætte lege i gang, mens vi modtager flere børn løbende. Du mærker børn og voksnes energi og glæde. Dagen byder på masser af positive udfordringer og stjerne øjeblikke.

Om formiddagen vil du have en flyverfunktion, som betyder, at du hjælper dine kollegaer og børnene, der hvor der er behov, da de fleste kollegaer er delt ud i små grupper. Du er tilknyttet børnehaveteamet og er med til at understøtte det pædagogiske arbejde med børnene, som der er aftalt på de pædagogiske møder i både teamet og i huset.

Du vil møde dine kollegaer flere gange i løbet af dagen, hvor vi ser hinanden i øjnene for at se om vi skal justere resten af dagen i forhold til børnenes perspektiver.

I Børnehuset Hellebæk arbejder vi ud fra følgende ordsprog: ”Pædagogik på gulvet” og ”Børnecentreret pædagogik og ledelse”.

Kort om os
Vi er et hus fuld af dygtige og engagerede medarbejdere, som brænder for vores arbejde og er æreskær omkring det. Vi har en dagligdag med høj faglig kvalitet, nærvær og masser af spontane og planlagte aktiviteter både ude og inde og som tager udgangspunkt i det enkelte barn og de små og store fællesskaber.

Vi kan have super travlt, men vi er et hus med varm atmosfære, nærvær og masser af humor. Vi vægter alle det gode arbejdsmiljø højt og er dagligt fælles om at sikre det. Vi prioriterer åben dialog med udgangspunkt i gensidig nysgerrighed.

Kunne vi være et match?
For os er naturen, nærvær og aktiviteter med nærvær vigtige elementer i vores hverdag, og vi ønsker derfor at finde dig, som har lyst til at blive en del af det. Vi ønsker at finde dig, som er nærværende i dit samspil med andre og som brænder for arbejdet både med vuggestue- og børnehavebørn. Du vil blive ansat til hele Børnehuset Hellebæk, men som udgangspunkt være tilknyttet børnehaven.

Vi er et lille hus og organiserer os, så det giver mest mening for børnene. Du skal derfor være omstillingsparat, kunne bevare overblikket og fungerer godt i en til tider travl hverdag. Vi har i huset ligeledes en forventning om, at alle er mødestabile, da vi og børnene er afhængige af hinanden for at kunne alt det, vi drømmer om sammen og med børnene.

Vi leder efter dig som har et positivt livssyn og er optimistisk af natur - og som viser det både i ord og adfærd.

”Det bedste børnehus! Medarbejderne er altid glade og super dygtige til deres arbejde. De skaber sammen med børnene en fantastisk stemning og samtidigt lærer vores børn hele tiden nye ting om naturen, dagligdagsting og oplever glæden ved at være sammen og fordybe sig. Det betyder meget for os, at børnene er ude så meget som muligt. Det er skønt at hente glade børn”
Lars, far til Lærke

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst. Vi tager reference og indhenter
Børne- og straffeattest for den ansøger som vi påtænker at ansætte. Du bliver ansat i en tidbegrænset stilling til 31.4.2024

Kontaktoplysninger
Har du spørgsmål vedrørende stillingen, så ring endelig til Leder Anders Nielsen på tlf.25 31 12 37, hvis du lyst til at komme på besøg og fornemme stemningen i børnehuset Hellebæk.

Kan du se dig selv i ovenstående?

Vi tager løbende egnet kandidater ind til samtale.

Bemærk vi modtager kun ansøgninger via knappen ”Søg jobbet” nedenfor.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Helsingør Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Børnehuset Hellebæk, Hammermøllevej, 3150 Hellebæk

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948066

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet